Енергозбереження і молоді науковці ЛНАУ

21 червня 2015 р.
Спеціалісти ПП «Берлин» провели доповідь для студентів і викладачів Львівського національного аграрного університету в м.Дубляни

19 червня 20215 року спеціалісти ПП «Берлин» доповідали для студентів та викладачів Львівського національного аграрного університету, що знаходиться у м. Дубляни.

Доповідь  складалась з двох частин:

І. проектний менеджер та юрисконсульт ПП «Берлин», Уляна Кіт, підготувала доповідь про чинники, що впливають на енергетичну залежність України, фактори, що формують ціни на енергетичні ресурси, і передумови для переходу на енергозберігаючі технології і альтернативні види енергії для опалення.

ІІ. сервісний спеціаліст ПП «Берлин», Олександр Хамуляк розповів про технічні характеристики унікального обладнання (Cosmogas, SolarFocus), з яким працює підприємство, розповів про особливості різних видів твердопаливних котлів, а також, поділився цікавими історіями з власного багаторічного досвіду.

Тема викликала зацікавлення і колектив Львівського національного аграрного університету запросив спеціалістів ПП «Берлин» провести ще кілька доповідей, присвячених енергозберігаючому обладнанню нового покоління.

Фото-звіт: