Програма підтримки партнерів

06 березня 2011 р.

Шановні колеги!

Підприємство «Берлин» в співпраці з Cosmogas srl презентує енергозберігаюче та екологічне теплотехнічне обладнання на основі високотехнологічного конденсаційного обладнання, геліосистем і модульних котелень виробництва підприємства Cosmogas (Італія).

Нові технології в теплотехнічному обладнанні та продукція з високою ефективністю викликає все більший інтерес в споживачів такого обладнання. Ми пропонуємо споживачеві різноманітні товари систем теплозабезпечення, які, доповнюючи один одного, використовуючи різноманітні джерела енергії в кінцевому результаті економлять йому кошти.

Для просування торгової марки в регіонах, представництво Cosmogas в Україні, шляхом реклами та інформаційної підтримки, допомагає всім зацікавленим у співпраці підприємствам.

Для них Cosmogas у співпраці з нашим підприємством, розробив програму підтримки партнерів.

Це – цикл семінарів для спеціалістів – проектувальників та монтажників, який проходить регулярно, на території навчального центру підприємства Cosmogas, в Італії, чи за участю представництва в Україні на території регіональних партнерів.

В разі Вашої зацікавленості обладнанням, наші технічні спеціалісти, що пройшли стажування на підприємстві – виробнику за кордоном, готові надати Вам всю необхідну технічну інформацію, провести необхідне обстеження і запропонувати найбільш прийнятний варіант вже зараз.

З 1 квітня 2011 року Cosmogas srl оголошує конкурс серед проектувальників «Енергозбереження з обладнанням Cosmogas». (з 25.03.11 дивись детальну інформацію на сайті berlyn.com.ua)

З 1 лютого 2011 року встановлені наступні роздрібні ціни на обладнання Cosmogas, з якими Ви зможете ознайомитися тут, чи отримати звернувшись за адресою , або телефоном 032 294 32 55, 231 72 12.

  • викладені ціни з ПДВ.
  • перерахунок в гривню – по поточному курсу НБУ + 2%
  • для продавців обладнання встановлені відповідні знижки, які викладені в Договорі про співпрацю. (Звертатись за адресою , або по телефону 032 294 32 55).
  • термін поставки обладнання до 5 днів та до 20 днів за умови відсутності на складі в Україні.

Для продавців діє програма по стимулюванню продаж обладнання.

Це - маркетингова підтримка в формі різного виду рекламної, та інформаційної підтримки призначена для партнерів компанії по торгівлі. Кожен, хто має свій магазин, може стати учасником цієї програми.

Програма підтримки партнерів Cosmogas, Львів Програма підтримки партнерів Cosmogas, Львів Програма підтримки партнерів Cosmogas, Львів

Для продавців існує щорічна акція місяця «Відпустка 2011».

При купівлі 15 котлів Cosmogas Ви отримуєте в дарунок дивовижну відпустку в червні-липні 2011 року на 2-х, в Ріміні, на Адріатичному узбережжі Італії. Акція діє до 15 травня.

За додатковою інформацією звертайтесь за вищеподаними телефонами або по телефону 0039-335-770-55-44 чи e-mail: , Аріна Чіпчаева – експорт-менеджер по Східній Європі підприємства Cosmogas.

Один з пунктів програми – отримання можливості проходження безкоштовного навчання по обслуговуванню обладнання в навчальному центрі Cosmogas. Ставши нашим авторизованим сервісним центром Ви зможете заробляти, надаючи сервісне обслуговування покупцям нашого обладнання. Інформація про те, що Ви пропонуєте сервісні послуги, за Вашою згодою, буде розміщена на нашому сайті та в гарантійних документах.

Партнери, які зуміли показати кращі об’єми продажів за наступний 2011 рік в своєму регіоні (області), отримають статус регіонального представника. Кращих продавців буде нагороджено преміями та цінними призами.

Ставши регіональним торговим, чи сервісним партнером, Ви зможете отримувати фірмовий одяг, рекламне обладнання, поїздки на навчання в Італію, додаткові знижки на обладнання та відтермінування платежів за обладнання.

Вам буде безкоштовно надана для користування світлова реклама єдиного зразка, при умові розміщення на фасаді Ваших торгових чи сервісних приміщень, можливість отримувати запчастини по дилерських цінах та з відтермінуванням платежів, безкоштовне щорічне навчання Ваших спеціалістів по підвищенню їх кваліфікації в учбовому центрі Cosmogas та комплекти спеціалізованого інструменту. Також компенсацію запусків та гарантійних ремонтів.

Зацікавлених прохання звертатися за адресою , чи за телефоном 032 294 32 55, контактна особа – Галина.

Надіємося на Вашу довготривалу співпрацю з новим обладнанням ТМ Cosmogas.

Віктор Кіт,
директор ПП «Берлин»
032 243 33 23, 067 679 14 38