Програма співпраці з партнерами

06 грудня 2010 р.

Шановні колеги!

Підприємство «Берлин» в співпраці з Cosmogas srl презентує концепцію виробництва підприємством Cosmogas енергозберігаючого та екологічного теплотехнічного обладнання на основі високотехнологічного конденсаційного обладнання, геліосистем і модульних котелень. Нові технології в теплотехнічному обладнанні та продукція з високою ефективністю викликає все більший інтерес в споживачів такого обладнання.

Ми пропонуємо споживачеві різноманітні товари систем теплозабезпечення, які, доповнюючи один одного, використовуючи різноманітні джерела енергії в кінцевому результаті економлять йому кошти.

Для просування торгової марки в регіонах, представництво Cosmogas в Україні, шляхом реклами та інформаційної підтримки, допомагає всім зацікавленим у співпраці підприємствам.

Для них Cosmogas розробив програму підтримки партнерів. Зацікавлених прохання звертатися за адресою , чи за телефоном 032 294 32 55, контактна особа – Галина.

Один з пунктів програми – отримання можливості проходження безкоштовного навчання по обслуговуванню обладнання в навчальному центрі Cosmogas.

Підприємство Cosmogas і далі продовжуватиме виробництво нових технологічних продуктів, впроваджуючи енергозберігаючі технології в свою продукцію.

Надіємося на Вашу довготривалу співпрацю з новим обладнанням ТМ Cosmogas.