Семінар по сонячних колекторах ТМ Meibes та опаювальному обладнанню ТМ Kiturami

12 вересня 2012 р.
На базі навчального центру ПП «Берлин» буде проходити навчальний семінар для ознайомлення із особливостями сонячних колекторів ТМ Meibes та опалювальним обладнанням TM Kiturami.

14.09.2012 р. у п’ятницю о 9:30 На базі навчального центру ПП «Берлин» буде проходити навчальний семінар для ознайомлення із особливостями сонячних колекторів ТМ Meibes та опалювальним обладнанням TM Kiturami.

TM Kiturami — один із провідних корейських виробників, що спеціалізується на кондиціюванні повітря і опаленні. Заснована в 1962 році, Kiturami Group розвинулась в потужну фірму, якісна продукція якої задовольняє вимоги широкого кола споживачів.

ТМ Meibes спеціалізується на техніці для опалення, яка швидко монтується. Їхні спеціалісти розкажуть про сонячні колектори як технології майбутнього, оскільки дане обладнання дозволяє ефективно використовувати поновлюване джерело енергії — сонце.

Програма навчального семінару:

  • 9:30–9:50 — збір учасників в навчальному центрі ПП «Берлин» (м. Львів, вул. Малинова, 6)
  • 10:00 — семінар по сонячних колекторах ТМ Meibes.
  • 13:00 — семінар по опалювальному обладнанні TM Kiturami.

Навчальний семінар передбачає перерви на каву/чай, під час яких учасники семінару зможуть познайомитись між собою і обмінятись своїми думками з спеціалістами ТМ Meibes і TM Kiturami.

Участь в семінарі — безкоштовна.

Попередня реєстрація за номером: (097) 125 98 65, Любомир